Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 QRU x Theaterschool de Trap - Qru
Theater QRU_loods

QRU x Theaterschool de Trap

Tussen 1 en 9 juni studeerden Geert Nijsen, Linda van Pesch-van Ginneken, Luca van Loenen en Maritha Poort af aan Theaterschool de Trap in Amsterdam in hun afstudeervoorstelling “De God van de Slachting”. De regie lag in handen van Marc Wortel. Regie-assistentie Arjen Pais. De voorstelling vond een week lang plaats in de loods bij QRU

Er wordt druk opgebouwd door het team voorafgaand aan de eerste voorstelling.
theatervoorstelling theaterschool de TRAP_QRU
De voorstelling is uitverkocht. Nu een drankje halen bij de bar voor dat we mogen zitten.
De frontlinie zit er klaar voor. Wij kijken zelf natuurlijk ook mee. Op de tweede rij.
De acteurs geven alles wat er in zit.
Iedereen is geslaagd! bedankt voor jullie inzet!