Informatiebijeenkomst bewoners van der Kunbuurt in opdracht van Stadgenoot

Op 4 juni vond er een informatiebijeenkomst plaats bij QRU. 4 architecten presenteren daarbij hun visie op het nieuwbouwproject in de van der Kunbuurt.

Inloopbijeenkomst van der Kunbuurt | op de bijzondere locatie QRU onder het spoor van de metro was een groot aantal bewoners uit de van der Kunbuurt aanwezig. Daarnaast ook omwonenden die benieuwd waren wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Aanwezigen hebben vragen kunnen stellen aan Stadgenoot, architect monadnock, de gemeente Amsterdam en de partij die de Van der Kunbuurt gaat slopen. De adex groep. De vragen gingen bijvoorbeeld over hoe de nieuwbouw eruit komt te zien, hoe het slopen wordt aangepakt, hoe de plannen van de gemeente eruit zien voor het hele gebied rond het Amstelstation etc. Daarnaast was de planning van de sloop en de oplevering van de nieuwbouw te zien.

De informatie die werd getoond op de bijeenkomst is op de website van Stadgenoot te vinden.